Domaza
Türkiye, Antalya, Konyaaltı, Konyaaltı
property
Fiyat 6 637 061 TL
Daire Satılık
Metrekare: 75 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Konyaaltı Hurma'da Tek Bloklu ve Havuzlu Site İçinde Satılık Daireler

Satılık daireler Konyaaltı'nda, Hurma mahallesinde yer almaktadır. Hurma mahallesi ilçenin en popüler bölgelerinden biridir.

Antalya Konyaaltı'nda satılık daireler, günlük olanaklara yürüme mesafesinde, denize 3,1 km, Sarısu teleferiğine 4 km, Kaleiçi'ne 12,6 km ve Antalya Havalimanı'na 26 km uzaklıktadır.

4 katlı tek bloktan oluşan binada 19 daire bulunmaktadır. Binada 1+1, 2+1 ve 4+1 çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Yüzme havuzu, çocuk havuzu, asansör, kamelya ve 7/24 güvenlik kamera sistemi bulunan site, ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmıştır.

Proje içerisinde farklı tiplerde daire seçenekleri bulunmaktadır. Daireler yatak odası, oturma odası, açık plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Çatı dubleksi dairelerde teras bulunmaktadır. Bazı daire tiplerinde ebeveyn banyosu mevcuttur. Oda sayıları daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir.

Daireler ankastre mutfak, klimalar, yerden ısıtma sistemi, görüntülü diyafon, çelik kapı, spot ve LED aydınlatma, vestiyer, duş kabini ve merkezi uydu sistemi ile donatılmıştır.


AYT-03053

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney