Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 13 972 760 TL
Daire Satılık
Metrekare: 180 m2
4 oda, 4 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Kargıcak'ta 5 Yıldızlı Otelin Tüm Olanaklarına Kullanma İmkanı Sunan Deniz Manzaralı Sıfır Daireler

Akdeniz kıyısında bir tatil semti olan Kargıcak, planlı kentleşme ile gelişmekte, huzurlu ve sakin bir yaşam sunmaktadır.

Alanya, Türkiye'de satılık daireler yer aldığı proje içinde bulunması nedeniyle restoran, kuaför, bar ve alışveriş alanlarına yürüme mesafesinde, Mahmutlar'a, denize ve plaja 2 km, Alaaddin Keykubat Üniversitesine 6.5 km, Dim Çayı Milli Parkına 7 km, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine 10.5 km, Alanya ilçe merkezine 14 km ve Gazipaşa - Alanya Havalimanı'na 25 km mesafesindedir.

Modern daireler 5 yıldızlı otelinde bulunduğu 170.000 m² arsa üzerine inşa edilmiş projede bulunmaktadır. Site içerisinde sizlere açık yüzme havuzu, buhar odası, masaj odası, sauna ve spor salonu hazırlanmaktadır. Daire sahipleri dünya mutfakları konseptli restoranlar, havuz barları, çeşitli konseptlerde yüzme havuzları, su parkı, şarap evi, disko, özel plaj, plaj voleybolu, su sporları, FIFA standartlarında 2 adet futbol sahası, 6 adet tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, Türk hamamı, jakuzi, sauna, masaj odaları, sağlık hizmetleri, araç kiralama servisi ve plaja servis gibi beş yıldızlı otelin olanaklarından yararlanabilmektedir.

Daire içerisinde yatak odası, oturma odası, açık plan mutfak, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Oda sayıları daire tiplerine göre çeşitlilik göstermektedir. Dubleks dairelerde ebeveyn banyosu ve teras bulunmaktadır.


AYT-02692

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Tenis kortu, Spor Salonu, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon, Sauna, Bahçe
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
SPA, Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Güney, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için