Domaza
Türkiye, İzmir, Karşıyaka, Karşıyaka
property
Fiyat 6 426 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 52 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Karşıyaka’da Sahile Yürüme Mesafesinde Şehir Manzaralı Daireler

İzmir Karşıyaka'ya bağlı Bostanlı uzun sahil şeridi, mavinin her tonunu buluşturan denizi ile görülecek ve keşfedilecek yerler ile doludur. Bostanlı günlük olanakların merkezinde alışveriş merkezi, pazarı, meşhur seyir terası, açık hava tiyatrosu, ünlü restoranları ve sokak lezzetleri ile İzmir'in gastronomi merkezidir.

İzmir’de satılık daireler kafelerin bulunduğu ana caddeye 150 m, denize ve sahil yoluna 300 m, tramvay durağına 500 m, Bostanlı pazarına 600 m, hastaneye 1 km, açık hava tiyatrosuna 2 km, alışveriş merkezine 2 km, Bostanlı vapur iskelesine 2 km, İzmir Kordon'a ve Alsancak'a 14 km ve Adnan Menderes Havalimanı’na 30 km mesafededir.

Daireler 3.176 m² alan üzerine kurulu 2 blok ve 121 adet daireden oluşmaktadır. Projede açık yüzme havuzu, kapalı otopark, ortak bahçe, site görevlisi, jeneratör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları bulunmaktadır.

Dairelerin 1+1 ve 2+1 seçenekleri olup açık plan mutfak, oturma odası, yatak odası, balkon, duş kabini, kaliteli marka armütürler, çelik kapı, seramik ve ahşap zemin kaplamaları, elektronik panjur, aliminyum pencere sistemi, doğalgaz ısınma sistemi, klima ve kaliteli dizayn mutfak ekipmanları ile donatılmıştır.


ADB-00057

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Güvenlik
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı