Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 4 548 908 TL
Daire Satılık
Metrekare: 80 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Okurcalar'da Deniz Kenarında Zengin Sosyal Donatılı Sitede Şık Tasarımlı Daireler

Okurcalar, sahip olduğu sosyal olanakları, ev sahipliği yaptığı lüks otelleri ile dikkat çeken ve gelişmekte olan bir bölgedir. Doğal ve düzenli yapısıyla, plajlarının temizliğiyle, tatil kasabası olarak da kabul edilen Okurcalar yabancı ve yerli yatırımcılar tarafından tercih edilen bir bölgedir.

Alanya'da satılık daireler; hastanelere 150 m, süpermarketlere 350 m, bungee jumpinge 1.24 km, Alanya merkeze 30 km, Gazipaşa Havalimanı'na 66 km mesafede yer almaktadır.

Okurcalar'da muhteşem bir konumda yer alan modern proje sahip olduğu sosyal olanaklarla sakinlerine kaliteli bir yaşam sunmaktadır. Lüks projede ortak bahçe, kamelya, büyük ortak yüzme havuzu, havuz bar, açık/kapalı çocuk parkı, yetişkinler için oyun odası, sauna, buhar odası, masaj odaları, dinlenme odası, barbekü alanı, fitness, elektrikli su ısıtıcısı, merkezi uydu sistemi, site görevlisi gibi ayrıcalıklı olanaklar bulunmaktadır.

İnşasında birinci sınıf işçilik ve üst kalite ekipman kullanılan satılık lüks daireler; dış tasarımlarında silinebilir duvar boyaları, peyzaj tasarımları, pencerelerde çift PVC özelliği gibi donatılarla teslim edilecektir.


AYT-03366

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Balkon, Bahçe, Teras, Spor Salonu, Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için