Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 8 208 997 TL
Daire Satılık
Metrekare: 56 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba Merkezde Sosyal Aktiviteli Sitede Sosyal Olanaklara Yakın Satılık Daireler

Şık tasarıma sahip, havuzlu site içerisinde yer alan satılık daireler Alanya'nın gelişmiş semti Oba'da yer almaktadır. Restoranları, barları, plajları ve sahil bölgesinde yer alan lüks otelleri ile ünlü Oba, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından her zaman tercih edilen bir turizm merkezi olmaktadır. Antalya ve Mersin şehirlerini birbirine bağlayacak ve Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na direkt ulaşım imkanı sağlayacak olan yolun bölgeden geçmesi, bölgeye yapılan yatırımların artmasını sağlamıştır.

Alanya'da satılık daireler ; Alanya TED Koleji'ne 1 km, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1.2 km, Metro Alışveriş Merkezi'ne 1.6 km, Alanya Plajı'na 1.8 km, Alanya Şehir Merkezi'ne 5 km, Gazipaşa Havalimanı'na 35 km mesafede yer almaktadır.

1400 m² arsa üzerine kurulmuş olan tüm olanaklara yürüme mesafesindeki satılık gayrimenkullerin yer aldığı site tek blok ve 20 daireden oluşmaktadır. Sitede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, barbekü alanı, sauna, soyunma odaları, sosyal alan, ücretsiz Wi-Fi, site görevlisi, asansör, açık otopark ve jeneratör bulunmaktadır.

Farklı sayıda yatak odası seçenekleri sunan satılık gayrimenkullerde, oturma odası, açık mutfak, yerden ısıtma ve klima, banyo, ebeveyn banyosu, ve teras bulunmaktadır. Bazı 3 odalı dairelerde bir balkon ve 3 teras bulunmaktadır.


AYT-02276

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Spor Salonu, Teras
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güney
Emlak amacı
Yatırım için