Domaza
Türkiye, İstanbul, Каğıthane, Yahya Kemal
property
Fiyat 9 499 826 TL
Daire Satılık
Metrekare: 87 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Kağıthane'de Merkezi Konumda Modern Daireler

Modern daireler, Avrupa Yakası'nın en hızlı ve en merkezi yerlerinden biri olan Kağıthane merkezde yer almaktadır. Modern daireler, market, semt pazarı, okul ve hastane gibi günlük ve sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir. Proje çevresinde, 12 üniversite 8 hastane bulunmaktadır.

İstanbul Kağıthane'de satılık daireler; Axis Mall alışveriş merkezine 500 metre, en yakın metro istasyonuna 1.5 km, Vadi İstanbul alışveriş merkezine 2.1 km, Atlas Üniversitesi'ne 2.1 km, Zorlu Center AVM'ne 5.4 km, Miniatürk'e 5.2 km, Maslak'a 6.3 km ve İstanbul Havalimanı'na ise 33 km uzaklıktadır.

Yeni yapılan daireler 1763 m² arsa alanı üzerine kurulmuş butik site içerisinde yer almaktadır. Proje 15 katlı 2 blok ve konut 217 daireden oluşmaktadır. Proje içerisinde; seyir terası, spor salonu, kafeterya, yürüyüş alanı, vitamin bar, asansör, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamera sistemleri gibi zengin olanaklar bulunmaktadır.

Site içerisinde 1+1, 1,5+1 ve 2+1 gibi farklı tip daireler bulunmaktadır. Modern daireler, yatak odaları, oturma odası, açık veya ayrı bir mutfak, ebeveyn banyosu, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Lüks daireler ankastre mutfak ürünleri, günışığı alan geniş pencereler, laminant ve seramik zemin döşemeleri, uydu TV sistemi ve duşakabin gibi genişliyor.


IST-00871

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu
Otopark
Tahsis edilen otopark
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu