Domaza
Türkiye, Muğla, Bodrum, Bodrum
property
Fiyat 108 288 890 TL
Ev Satılık
Metrekare: 434 m2
5 oda, 4 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Bodrum'da Bodrum Kalesi Manzaralı Özel Havuzlu Villalar

Bodrum yarımadası içinde bulunan villalar, ilçe merkezinin yüksek bir noktasında, tüm Bodrum merkezi, Bodrum Kalesini ve Kos Adasını görecek konumda bulunmaktadır. Sahip olduğu doğal güzellikler, kendine ait koylar dünyaca ünlü oteller ve dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan marinalarıyla Bodrum, tüm dünyanın yakından bildiği bir tatil beldesidir.

Bodrum'da satılık villalar, ilçe merkezine 2.3 km, Bodrum Plajı'na 2.8 km, Bodrum Antik Tiyatrosuna ve Halikarnas Mozolesi kalıntılarına 3 km, Kos Adası'na seferlerin düzenlendiği Bodrum İskelesi'ne 3.5 km, Bodrum Devlet Hastanesi'ne 8 km, Bodrum - Milas Havalimanı'na 32 km mesafededir.

Rezidans ve villalardan oluşan projede toplam 55 ünite bulunmaktadır. Projenin 32.000 m² arsa alanı bulunmaktadır. Otel bağlantılı olan proje, buradan villa satın alanlara, 5 yıldızlı otelin restoran, spor salonu, temizlik ve konsiyerj hizmetlerinden faydalanma hakkı sunmaktadır.

Güvenlikli site içerisinde bulunan müstakil villaların, müstakil bahçesi ve yüzme havuzları bulunmaktadır. Villalar, 1 oturma odası, açık plan mutfak, 4 yatak odası ve 5 banyodan oluşmaktadır.


BJV-00053

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Güvenlik, Balkon, Bahçe, Teras, Spor Salonu, Sauna
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Yağ
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için