Domaza
Türkiye, İstanbul, Fatih, Silivri Kapı
property
Fiyat 4 400 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 53 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Fatih Silivrikapı'da Yeni Binada Oturuma Hazır Daireler

Oturuma hazır aydınlık daireler İstanbul'un merkez ilçelerinden olan Fatih'te bulunmaktadır. Bölge İstanbul'un gerek yaya gerek araç trafiği en yüksek ilçelerinin başında gelmektedir. İlçe; Galata Kulesi, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Cami gibi tarihe tanıklık etmiş değerleri bünyesinde barındırmaktadır. Bu değerleri ile bölge sürekli turist çekmektedir.

İstanbul'da satılık daireler günlük ihtiyaçlara birkaç adım mesafede olmakla birlikte, toplu taşıma duraklarına 300 metre, tramvay durağı'na 900 metre, Aksaray'a 3 km, Laleli'ye 3.4 km, Kapalı Çarşı'ya 4 km, Galata Kulesi ve Sultanahmet Camii'ne 5.1 km, Taksim'e 6.7 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 14 km ve İstanbul Havalimanı'na 34 km mesafededir.

110 m² arsa alanına sahip proje toplamda 4 kattan meydana gelmektedir. Her katta 2 daire mevcut olan binada 8 adet oturuma hazır daire bulunmaktadır. Asansör bulunan binada açık mutfak ve kapalı mutfaklı daire seçenekleri mevcuttur. Daireler aydınlık kullanımı ile gün boyhunca güneş almaktadır.

Oturuma hazır daireler; kombi, çelik kapı, duş kabini, seramik zemin döşemeleri ve merkezi uydu sistemleri gibi zengin nitelikler ile donatılmıştır.


IST-01509

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Şömine, Asansör, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Depo
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için