Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 25 156 408 TL
Ev Satılık
Metrekare: 200 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Kızılcaşehir'de Özel Havuzlu Doğa Manzaralı Şık Tasarımlı Müstakil Villalar

Satılık villalar, Alanya Kızılcaşehir bölgesinde, portakal ağaçları arasında yemyeşil doğa içerisine konumlandırılmıştır. Alanya, yerli ve yabancı alıcılar tarafından en çok tercih edilen yerleşim yerlerindendir. Bölge uygun fiyatları, sosyal olanakları ve lüks yaşam tarzı ile yüksek karlılıkla büyük yatırım imkanları sunmaktadır. Doğa içerisinde sakin konumunun yanında doğayı da deneyimleyebileceğiniz bir bölgedir.

Alanya'da satılık villalar şık tasarımlarıyla Oba bölgesinin yukarı kesiminde Kızılcaşehir'de yer almaktadır. Villalar; stadyuma 400 m, hastaneye 3.60 km, sahile 4.60 km, şehir merkezine 7 km, Gazipaşa Havaalanı'na 35 km mesafede bulunmaktadır.

2.070 m² arsa alanına inşa edilmiş proje dört müstakil villadan oluşmaktadır. Her villanın kendine ait özel havuzu, açık otoparkı, müstakil bahçesi bulunmaktadır.

Alanya'da doğa manzaralı şık tasarımlı villalar yüksek kaliteli zemin döşemeleri, aydınlatmalar, balkon ve merdiven korkulukları, duş kabinleri, banyo ve mutfak dolapları, elektrik, ısı ve su tesisatı ile teslim edilecektir.


AYT-04149

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Teras, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Uydu veya Kablolu TV
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Güneydoğu