Domaza
Türkiye, İzmir, Menemen, Menemen
property
Fiyat 2 500 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 60 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir'de Tekil Binada Yatırımlık Üniversiteye Yürüme Mesafesinde Kolay Kiralanabilir Daireler

Şehir merkezine yakınlığı, yeni ve kaliteli projeleri ile dikkat çeken Menemen, şehrin kuzeye doğru genişleyebileceği tek doğal bölgedir. Yatırımlık daireler Menemen'in öğrenci bölgesi olarak bilinen Seyrek'te yer almaktadır. 8.000 Öğrenci kapasiteli üniversite 80.000 m2 alana kuruludur ve sürekli artan kapasitesi ile Seyrek bölgesini yatırım bölgesi haline getirmektedir. Menemen, İzmir'de satılık daireler için gözde bir bölge olmayı sürdürmektedir.

Satılık daireler otobüs durağına, markete, kafelere ve eczaneye 200 metre, koleje ve üniversiteye 1 km, Menemen tren istasyonuna ve ilçe merkezine 7 km, Adnan Menderes Havalimanı'na ise 60 km mesafede yer almaktadır.

1079 m² alana kurulu 73 daireli binada müstakil bahçe kullanımlı dubleks, ara kat ve çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Bahçe katı dairelere girişler bahçeden sağlanmaktadır.

Daireler; açık plan mutfak, oturma ve yatak odası, balkon, teras, duş kabini, çelik kapı seramik ve ahşap zemin kaplamaları, PVC pencere, doğal gaz ısınma sistemi gibi donatılara sahiptir.


ADB-00052

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Konutun Özellikleri
Bahçe, Aidatsız, Şömine, Asansör, Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için