Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 13 331 022 TL
Ticareti Arsa Satılık
Metrekare: 350 m2
Teslim tarihi 01/01/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alicante El Campello'da Plaja Yakın Deniz Manzaralı Konumda Satılık Arsa

Plaja oldukça yakın bir konumda yer alan deniz manzaralı arsa, İspanya Alicante'nin eşsiz sahil kasabalarından El Campello'da yer alır. Costa Blanca bölgesinde yer alan El Campello, muhteşem doğa ve deniz manzaralarının yanı sıra ayrıcalıklı bir iklime sahiptir.

El Campello, konforlu bir yaşam alanı için gerekli tüm olanaklara sahiiptir. Alicante ve Benidorm'a olan yakınlığı ile yıl boyu sosyal aktivitelere katılma fırsatı sunan El Campello, Terra Mitica Tema Parkı gibi olanaklara da kolay erişim sunar. Alicante El Campello'da satılık arsa; en yakın plaja yürüme mesafesinde yer alır ve yakın çevrede market, okul, mağaza ve sağlık merkezi gibi günlük olanaklar bulunur. Satılık arsa ayrıca Alicante merkeze 10 dakika, Alicante Havalimanı'na ve Benidorm'a ise yaklaşık 25 dakika mesafede konumlanmıştır.

1,370 m² alana sahip olan satılık arsa, muhteşem deniz manzaralarına sahiptir. Alanın yaklaşık %25'i inşaata uygundur. Arsa içerisinde yüzme havuzu ve otopark alanı için inşa etmek gerekli izin mevcuttur.


ALC-00755

Ayrıntılar

Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güneydoğu