Domaza
Türkiye, Sakarya, Sapanca, Kırkpınar
property
Fiyat 25 896 832 TL
Ev Satılık
Metrekare: 295 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Sapanca'da Müstakil Bahçeli ve Havuzlu Sitede Satılık Villalar

Sapanca'nın gözde bölgelerinden birinde olan villalar, doğanın sakinliği ve göz alıcı manzaralarıyla öne çıkıyor. Sapanca, Türkiye'nin özel tabiat parklarından biri olan Sapanca Gölü'ne yakın bir konumda yer alarak doğal güzellikleri ve tatil konforunu bir araya getiriyor. Sapanca'da bulunan villalar özellikle doğa severler, tatil keyfini günlük yaşamına taşımak isteyenler ve doğal aktiviteleri sevenler için cazip bir yaşam tarzı sunabilir.

Sakarya'da satılık villalar, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 96 km, Osmangazi Köprüsü'ne 90 km, denize 33 km, İzmit merkezine 29 km, Sakarya merkezine 18 km, Sapanca Gölü'ne 2.6 km, TEM otoyoluna 2 km, ve E-5 otoyoluna 1 km uzaklıktadır.

Huzurlu yaşam alanı sunan site, peyzaj mimari detaylı bahçeler, kafe ve restoran, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, oturma alanları, açık otopark, spor salonu, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır.

4+1 dubleks villalarda kapalı plan mutfak, oturma odası, iki balkon, geniş bir teras, iki banyo, ebeveyn banyosu, ve müstakil bahçe bulunmaktadır.

Villalar spot aydınlatma, vestiyer, yangın ikaz sistemi, diafon, duşakabin, laminant parke, doğal gaz sistemi, ankastre set, duvar kağıdı, çift camlı pencereler, giyinme odası, ses ve ısı yalıtımı, çelik kapı, merkezi uydu sistemi gibi özelliklerle donatılmıştır.


RYX-00001

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Göl manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı