Domaza
Türkiye, İzmir, Narlıdere, Narlıdere
property
Fiyat 8 000 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 104 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Narlıdere'de Metroya Yakın Geniş Balkonlu Daireler

İzmir-Çeşme otoyolu üzerinde yer alan Narlıdere; üniversiteye, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakınlığı ile kaliteli bir yaşam imkânı sunmaktadır. Kaz Dağları'ndan gelen serin rüzgarları karşılayan bir yamaçta bulunan Narlıdere, orman ile iç içedir ve oldukça temiz bir havaya sahiptir.

İzmir'de satılık daireler organik pazara 100 m, süpermarkete 150 m, ormana 200 m, hastaneye 500 m, metroya 1 km, üniversite kampüsüne 2 km, alışveriş merkezlerine 3 km, İzmir Marina'ya 5 km, Alsancak'a 15 km, Urla'da yer alan plajlara 21 km, Adnan Menderes Havalimanı'na ise 25 km mesafede konumlanmıştır.

11.000 m² alan üzerinde aile konsepinde inşa edilen proje, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşur. Satılık dairelerin yer aldığı site; 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları, açık ve kapalı havuz, tenis kortu, spor salonu ve kapalı otopark alanına sahiptir.

İzmir'de yer alan satılık daireler; çelik kapı, kaliteli malzeme ile üretilmiş mutfak dolapları, 3'lü ankastre set, lamine ve seramik yer döşemeleri, PVC pencere sistemleri, duşakabin, akıllı ev sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi kaliteli donatılarla zenginleştirilmiştir.


ADB-00010

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Sauna, Tenis kortu, Yüzme Havuzu, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Aidatsız, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik, Spor Salonu, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu