Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 5 842 997 TL
Daire Satılık
Metrekare: 98 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Mahmutlar'da Exodus Hill Sitesinde Deniz Manzaralı ve Tamamen Eşyalı Çatı Katı Daire

Eşyalı daire Alanya, Mahmutlar'da yer almaktadır. Sürekli gelişen Mahmutlar, ev sahipliği yaptığı yürüyüş yolları ve doğal park alanları ile Alanya'nın hem yerli hem de yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen bölgesidir.

Alanya'da satılık daire, market, eczane, okul, sağlık ocağı gibi olanaklara 800 metre, denize ve plaja 1.83 km, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 8.5 km, Alanyum AVM'ye 9.8 km, Alanya merkezine 12 km ve Gazipaşa Havalimanı'na 26.8 km mesafededir.

Exodus Hill içinde spor salonu, hamam, sauna, ortak yüzme havuzu, kaydırak, açık otopark, resepsiyon hizmetleri, yönetim kurulu, kapıcı, güvenlik ve güvenlik kamera sistemleri, dinlenme odası, çocuk oyun parkı, kapalı çocuk oyun alanı, şezlong, kamelya ve barbekü gibi birçok sosyal tesis bulunmaktadır.

Daire, ankastre set, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, oturma takımı, yatak odası takımı ve perdeler gibi eşyalar ile teslim edilecektir.


AYT-03978

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Spor Salonu, Sauna, Aidatsız, Yüzme Havuzu, Klima, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Şömine, Uydu veya Kablolu TV, Asansör, Balkon, Güvenlik, Bahçe
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı, Deniz manzaralı
Karşı
Güney, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için