Domaza
Türkiye, Ankara, Etimesgut, Etimesgut
property
Fiyat 15 422 206 TL
Daire Satılık
Metrekare: 268 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Etimesgut'ta Mega Projede Yatırımlık Daireler

Sıfır daireler Ankara Etimesgut’ta yoğun olarak talep gören mega bir site içinde yer almaktadır. Kent kargaşasından uzak ayrıcalıklı bölge şehir hayatıyla iç içe bütünleşen mega projededir. Bölgenin günümüzde yatırım değeri oldukça yüksektir.

Ankara Etimesgut'ta satılık daireler Göksu Park'a 4 km, Koru Metro İstasyonu'na 9 km, Optimum AVM'ye 10 km, Kızılay Meydanı'na 16 km, Çankaya Kuğulu Park'a 17 km, Atakule'ye 24 km ve Ankara Esenboğa Havalimanı'na 33 km uzaklıktadır.

Daireler estetik mimarisiyle öne çıkan 21 katlı 6 bloktan oluşan mega projededir. Ayrıcalıklı proje geniş peyzaj alanları, kamelyalar, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odaları, kapalı havuz, kapalı otopark, 7/24 güvenlik, voleybol ve basketbol sahaları, kafeler, restoranlar, hobi alanları ve çocuk oyun alanları gibi olanaklara sahiptir.

Projede 2 ve 4 yatak odalı daire seçenekleri mevcuttur. 3,25 m tavan yüksekliğine sahip sıfır daireler açık veya ayrı-plan mutfak, banyo-ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon özelliklerine sahiptir. Daireler ankastre set, merkezi yerden ısıtma sistemi, kaliteli laminant parke ve ıslak zemin döşemeleri ile donatılmıştır.


ESB-00236

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Güvenlik, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Tenis kortu, Bahçe, Depo, Aidatsız, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Yüzme Havuzu
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Güney, Batı, Doğu