Domaza
Türkiye, Antalya, Aksu, Aksu
property
Fiyat 40 482 234 TL
Ev Satılık
Metrekare: 350 m2
5 oda, 3 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Altıntaş'ta Güvenlikli Sitede Özel Bahçeli Ferah İkiz Villalar

Şık tasarımlı proje içinde yer alan villalar, Türkiye'nin ve Antalya'nın en olanaklı projelerine ev sahipliği yapan Altıntaş Mahallesi'nde bulunmaktadır. Altıntaş; sunduğu çeşitli yaşam alanları ve yaşam standartlarının yanı sıra Antalya için özel konum olarak adlandırılır.

Antalya'da satılık villalar Antalya Uluslararası Havalimanı'na 4.1 km, Lara Plajı'na 5.1 km, Özel Anadolu Hastanesi'ne 6.0 km, TerraCity AVM'ye 7,6 km, Medicalpark Hastanesi'ne 8.9 km, Kaleiçi'ne 16,6 km ve The Land of Legends'a 17.1 km uzaklıkta yer almaktadır.

Projenin kurulduğu 9.043 m² arsa alanında toplamda 98 adet daire, 8 adet ikiz villa ve 12 mağaza yer almaktadır. Site içerisinde bağımsız girişi bulunan ikiz villalarda iki araç kapasiteli kapalı park yeri, özel geniş bahçe alanı, asansör, özel yüzme havuzu, giyinme odası, güvenlik ve güvenlik kamerası gibi özelliklere yer verilmiştir.

Eşsiz tasarımlı villalar; akıllı ev sistemi, ebeveyn banyosu, çelik dış kapı, klima altyapısı, yerden ısıtma sistemi, elektrikli panjur, ankastre set ve duş kabini ile donatılmıştır.


AYT-04103

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Klima, Uydu veya Kablolu TV, Şömine, Balkon, Asansör, Bahçe, Güvenlik, Spor Salonu, Sauna, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için