Domaza
Türkiye, İstanbul, Tuzla, Tuzla
property
Fiyat 8 400 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 133 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Tuzla’da Havalimanına ve Marmaray'a Yakın Konumda Daireler

İstanbul’un doğu kısmında yer alan Tuzla ilçesi sanayi, ticaret ve denizcilik alanlarında öncü bir konumdur. Bölgede bulunan Liman Başkanlığı, Tuzla Marina, Tuzla Piyade Okulu ve tersaneler ile denizcilik sektörü ilerlemiştir. Tuzla, organize sanayi bölgeleri ile de sanayi ve ticaret alanında gelişmiştir. Tuzla; sahil koşu yolları, etkinlik alanları, restoranları ve kafeleri ile sosyal bir yaşam suna. İlçe, inşaat firmalarının ve yatırımcıların ilgisini çekerek hızlı gelişmektedir.

İstanbul'da satılık daireler en yakın otobüs durağına 15 m, markete 210 m, E-5 anayola 350 m, çocuk parkına 400 m, hastaneye 1,3 km, denize 1,5 km, Tuzla Sahili’ne 7 km, Tuzla Marina’ya 7,6 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12,6 km, Avrasya Tüneli’ne 30 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 43 km mesafede yer almaktadır.

Daireler, 2798 m² inşa alanı içerisinde bulunan 12 katlı bir blokta yer alır. Engelliye uygun sitede alışveriş merkezi, kapalı otopark, resepsiyon hizmetleri, spor salonu, asansör, kira ve kiracı yönetimi, 7/24 güvenlik ve güvenlik kameraları mevcuttur.

Satılık dairelerde ayrı mutfak, ebeveyn banyosu, teras ve balkon bulunur. Projede müstakil bahçeli daireler de mevcuttur. Daireler; ankastre set, duş kabini, merkezi uydu sistemi, PVC pencere sistemleri ve çelik kapı ile donatılmıştır..


IST-01475

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Asansör, Güvenlik, Teras, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Spor Salonu, Şömine
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı
Emlak amacı
Yatırım için